Loading...

Доставка на предлаганите от XTIME.BG часовници и бижута

Всички предлагани продукти от XTIME.BG се доставят на територията на Република България напълно БЕЗПЛАТНО, независимо от цената на продукта или населеното място! Поръчки, приети до 17.00 ч., обикновено се изпращат на същия ден и се доставят на следващия, на посочения от Вас адрес или офис на куриерска служба(не важи за събота и неделя и официални празници). В някои редки случаи е възможно да има забавяне, когато съответното населено място не се обслужва всекидневно или поръчания артикул не е наличен в централния ни склад или по друга независеща от нас причина. При всички случаи, наш колега от екипа ни ще се свърже с Вас незабавно по телефона и това ще бъде уточнено, за да може да получите максимално бързо новия си часовник или бижу.

Как става плащането на поръчаните артикули

За Ваше улеснение сме се постарали да осигурим всички разпространени начини на плащане. Можете да заплатите поръчаните от Вас артикули по един от следните начини:

Наложен платеж/плащане при доставка - заплащате дължимата сума директно на куриера, доставил пратката Ви, след като сте я прегледали и сте се уверили, че всичко е наред;

Плащане чрез PayPal, може да платите с кредитната си карта ако нямате сметка в PayPal;

Банков превод по фирмената ни сметка.

Титуляр на сметката:

ДИВАЛД КОМЕРС 2018 ЕООД

BIC:UNCRBGSF 

( Номер на поръчката в основание )

BG73UNCR70001523568735